Info via: info@compactsoundequipment.nl - 0614135400

 

Geluid isolerende en absorberende dekens, baffieDeze akoestische dekens zijn speciaal ontworpen voor verbeterde akoestische eigenschappen en isolatie van opname ruimten. Geluid absorberende dekens worden gebruikt om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Om echo, die te horen is in een kamer met kale muren te verminderen. Het maakt voor absorptie niet uit waar de dekens zich in de ruimte bevinden. Geluidsabsorptie dekens zijn niet bedoeld om geluid te stoppen, maar door de samenstelling van deze dekens kunnen zij ook beperkt als isolator worden gebruikt.


Eigenschappen van akoestische materialen kan worden gemeten in gestandaardiseerde tests als Noise Reduction Coefficient

Hoe hoger de NRC, hoe beter de geluidsabsorptie kwaliteit. (Materialen met een NRC waarde minder dan 0,5 worden niet als akoestische martiaal gekwalificeerd 1 is maximaal.) Deze dekens absorberen 80% van de ruis (NRC 0,8) ze overschrijden de producten van concurrenten in geluidsabsorptie waarde.


Dit zijn zeer zachte, dikke dekens, vervaardigt van gerecycleerde geluid absorberende katoenvezels, waarin geluidstrillingen, de energie, worden omgezet in warmte. De dekens zijn afgewerkt met een zachte zwarte en witte katoenen laag.


Om het compleet te maken zijn er ophang martiale en transport zakken te leveren.Prijs € 100,00 (240x200cm)

Lemo ProtectorIn de TV en Film industrie wordt veelal gebruik gemaakt van 10pins Lomo connectoren. Deze worden onder andere gebruikt voor de connectie tussen geluidsmixer en camera. Ook worden ze gebruikt voor de verbinding van boomboxen en voor stageblokken.


Om beschadiging van deze connector te voorkomen hebben wij een rubber protector ontwikkeld. Deze is verkrijgbaar in een stugge versie en een zachtere versie welke geschikt is voor gebruik op chassis delen


Ze zijn verkrijgbaar en in de kleuren rubber, zwart en op aanvraag wit, rood, geel, groen en blauw.
Prijs op aanvraag

MiniBoomBoxCompact Sound Equipment ontwikkeld deze MiniBoomBox voor de communicatie tussen boom-operator en sound-recordist in combinatie met een Sonosax mixer.  Maar is ook aan te passen voor andere mixers.


Met aansluitingen voor een boom microfoon mono of stereo.

(mono uitvoering op afbeelding)


Een aansluiting voor een headset en een puch to talk schakelaar (rood, blauw of zwart)


De 10 pins Lemo zorgt voor de verbinding met de mixer.


En een sterke clip voor bevestiging aan de broekriem.


Alleen op bestelling te leveren.


10 cm Hoog, 4 cm breed, 4,5 cm diep, 130 gramPrijs op aanvraag

CarGripVaak is het een enorm gedoe om een microfoon of lamp uit zicht van de camera maar toch op de goede plek te bevestigen achterin of voorin een auto.


Om dit probleem aan te pakken hebben we een speciale bevestigingsplaat in ontwikkeling, waaraan zowel een lamp als microfoon kan worden bevestigd.


De plaat kan op 3 verschillende hoogten, afhankelijk van de hoofdsteun, worden bevestigd doormiddel van touw strak te spannen rond om de hoofdsteun of rond de zonneklep voor de bestuurder of bijrijder.Met de hot shoe en een magic arm is daarna op de gewenste hoogte en afstand te bepalen


Prijs € 89,00

MultyTubeVoor het ophangen van geluid absorberende dekens, hebben we een ophangsysteem ontwikkeld bestaande uit 2 buizen van 1 meter met een diameter van 25mm.


Deze lichte aluminium pijp is voorzien van schroefdraad zodat de buizen makkelijk op de gewenste lengte zijn te verlengen.set prijs € 60.00

Geluid absorberende panelenDeze van polyester vervaardigde panelen zijn een van de akoestische materialen die wij leveren, ze hebben een zeer hoge absorptie waarde, hebben een hoge brandvertragend waarde en zijn watervast. Hierdoor is het materiaal geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is goed toe te passen voor het verbeteren van de akoestiek in zowel geluid en film studio’s als in kantoren en andere werk ruimtes.


De Panelen zijn in een breed scala aan kleuren maten en vormen te verkrijgen.


Op maat leverbaar in panelen tot 2.40m x 1.20m, diktes van 9 tot 20 mm


Prijs op aanvraag.

Magic ArmDeze magic arm is 30cm lang en wordt compleet met Hot shoe adapter geleverd voor gemakkelijke gebruik op bijvoorbeeld een DSLR camera.Prijs € 25.00

Highlander - Army kit bag


Zwarte Plunje zak - 30cm diameter


Vervaardigd van hoogwaardige katoen canvasPrijs: € 25.00

Sterke Stereo BarDeze stereo  bar is vrij instelbaar.. Vervaardigd van de 1 meter MultyTube en 2 spigot houders.


Deze bar is sterk genoeg om in te zetten als licht bar.


Extra Spigot houders zijn los te leveren.Prijs € 130,00

Alle genoemde prijzen zijn exclusief leveringskosten en BTW

MultyTube Clamp25mm Buis klem, voor gebruik in combinatie met de MultyTube’s.


De Klem is voorzien van een spigot houder en spigot.Prijs € 34.00

LaVpince


Een nieuwe lavalier clip om de Sanken Cos11 microfoon stil weg te werken onder de kleding.


De lichtgewicht rubberen mount wordt bevestigd met bijgeleverd dubbelzijdige plakkers. De glade stalen ring zocht vervolgens voor het vrijhouden van kleding en voorkomt daarmee storende contact geluiden. Door dat de microfoon direct op de huid geplaatst is, wordt ook het het storende effect van wind beperkt.


Standaard geleverd met 10 dubbelzijdige plakkers


Prijs € 30.00

Compact CartEen veelzijdig karretje, gemakkelijke opklapbaar en demontabel.


Het boven plateau is in 3 hoogtes te monteren.Richtprijs € 800.00